Drop us a line...

Send Message

Acts

Acts

Hier vindt u een overzicht van verschillende acts en luchtige performances.

Master Blaster

Bij deze performance gaan we midden in het publiek staan en zetten een reuzeballon op een bladblazer. Hij wordt groter… en groter… en doorzichtiger, waardoor het publiek ziet dat er confetti in zit. En dan opeens knapt de ballon: BAM?! Overal confetti en een uitzinnig publiek!

Deze act kan ook worden uitgevoerd met handbeschilderde of gestencilde ballonnen van 2 meter doorsnee. Hier kan bijvoorbeeld een logo of een boodschap op worden gezet die steeds groter wordt naarmate de ballon opgeblazen wordt. Een tekst of afbeelding heeft net voor de knal een oppervlak van wel 6 meter.

master blaster ka2

Een kind kan de blast doen. En een onervaren volwassene zeker. Want het opblazen van een reuzeballon met een bladblazer is een eenvoudige en veilige handling. Deze act kan daarom ook uitgevoerd met 5, 10 of 20 ballonnen tegelijkertijd om zo een grote mensenmassa tot een knallend hoogtepunt te brengen.

Voor buitenevenementen hebben we zaden op voorraad die als biologische confetti kan worden gebruikt.

Master Blaster @ Air

Stagedesign en installaties

Het bedenken van installaties wordt tegenwoordig veel bij Luchtig Vermaak weggelegd.
Denk aan een plafond vol 1 en 2 meter ballonnen, een vliegtuig in het midden van een winkelcentrum of stage op een festival onder een 14 meter wijde papepaai.

IMG_67317606747268

Aan dit soort projecten gaan vaak meerdere ontwerpen en tekeningen aan vooraf om het geheel goed te kunnen plannen en voorbereiden.

20131231_214527_Richtone(HDR)

Crowdsurfer

Een grote mensenmassa krijg je echt in beweging als die met ballonnen mag spelen. Iedereen wil het object even aanraken en in het enthousiasme trekken zij het object stuk en komt de inhoud vrij.  Honderden ballonnen dansen daarna vrolijk op de maat, net zoals bij een Balloon Drop.

Het unieke aan de crowdsurfer is, dat in principe iedere vorm gemaakt kan worden en dat er niet perse iets opgehangen hoeft te worden.

het object kan ook op stokken gezet worden en als grote verrassing op moment supreme naar binnen gedragen worden in midden in het publiek gedropt worden.

Ballonartiest Micha de Haan - Crowd surfer

 

Live Ballonnenartiest

Als alternatief voor de ballonnenclown treedt Micha al 15 jaar op als grote kindervriend met vernuftige ballonnendesigns die op absurd hoge snelheid gevouwen worden. Altijd een van de drukst bezochte attracties op een event.
Deze act kan ook met Led-lampjes in de ballonnen geboekt worden om de donkere wintermaanden van extra kleuren&lachtherapie te voorzien.

IMG_20140731_003745

Om Micha te boeken als ballonartiest op uw event kunt u het volgende formulier invullen en dan wordt u direct voorzien van beschikbaarheidsinformatie door Stef Arntz Artiesten en Evenementen.

Informatie  formulier

Vermaak op Stelten & Fashion

De afgelopen jaren heeft Luchtig Vermaak op een hoop festival in Europa gigantische steltenkostuum rond laten spelen.
Deze windvangers zijn niet door iedere steltenloper te besturen.

Van drakentemmers, vogels en robots! Eigenlijk is alles wel mogelijk!